Bing ads is een fantastisch kanaal om direct je doelgroep met de juiste boodschap te bereiken. Ad hoc de online boodschap en strategie meebewegen met de focus van je bedrijf is een eitje. (Beter) resultaat is gegarandeerd bij het efficiënt en doordacht inzetten van Bing ads.

Alle marketeers bij Envoker hebben gewerkt met zowel nationale en internationale campagnes, van de kleinste budgetten tot budgetten van 15.000 Euro per maand. Bing Ads kennen we vanbinnen en vanbuiten; geen instelling of campagnetype heeft geheimen voor ons.

Diezelfde marketeers zijn daarnaast ook gedreven in Google Ads, Admarkt, SEO, affiliate marketing, Google Analytics, Google Tag Manager, vergelijkingswebsites, social media en strategie. Dit maakt dat we altijd kijken naar de kansen over alle kanalen heen en zo is sturen op maximaal rendement onderaan de streep haalbaar.

Binnen Bing Ads kijken we samen naar de kanaaldoelstelling die bij jouw bedrijf past. Search campagnes splitsen we op op basis van zoekintentie. Binnen die campagnes werken we met de nodige advertentiegroepen om de advertentie, bestemmingspagina’s en extensiemogelijkheden naadloos op de intentie en zoekwoorden aan te laten sluiten. Op deze manier optimaliseren we voor een hoge CTR die de kwaliteitsscore verhoogd. Uiteindelijk resulteert dit in lagere klikprijzen voor dezelfde of zelfs betere positie binnen Bing.

Binnen die campagnes werken we met de nodige advertentiegroepen om de advertentie, bestemmingspagina’s en extensiemogelijkheden naadloos op de intentie en zoekwoorden aan te laten sluiten.

Op deze manier optimaliseren we voor een hoge CTR die de kwaliteitsscore verhoogd. Uiteindelijk resulteert dit in lagere klikprijzen voor dezelfde of zelfs betere positie binnen Bing.

Enthousiast en klaar om aan de slag te gaan?

Wij zeker! Neem direct contact met ons.

Bing ads heeft veelal dezelfde indeling en strategie als Google Ads. Hierdoor kan de Google Ads campagne voor een groot deel geimporteerd worden binnen Bing ads. Dit maakt Bing ads een normaliter snel aan te sluiten kanaal met weinig onderhoud.

Blijf op de hoogte van het online marketing nieuws!

Regelmatig versturen wij een nieuwsbrief naar onze klanten én geïnteresseerden. Deze nieuwsbrief staat vol met de laatste nieuwtjes op online marketing gebied. Wil je dus op een eenvoudige manier op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op online marketing gebied schrijf je dan snel in!

Bloovi
Combell
Decovry
Eventplanner.be / .nl
Halito
IgnitionOne
Roompot Vakanties
Verhuurwinkel.nl
Bing Ads
Connections
Dakenshop
Hogenboom Vakantieparken
StoryMe
Wellens Men
BandenConcurrent
Starss
Nilsson
Novid
Pinkminds
Villapark de Paardekreek
Sentia
Thermaalbad Arcen
BTS Tank Solutions
Dr. Feriduni Hair Clinic
LightBrands
Staen
Van Mele Tuinmeubelen
Neapharma
Klok'uus