Social Media heeft een belangrijke rol binnen de Customer Journey om tot een aankoop over te gaan. Het Social Media landschap kent voor Envoker geen geheimen meer en wij zijn er van overtuigd dat Social Media een belangrijke factor kan zijn als het in combinatie met andere Online Marketing kanalen op de juiste manier wordt ingezet.

Uiteraard zijn er verschillende platformen binnen het Social Media spectrum waar je als bedrijf op kunt acteren. Welk platform je moet inzetten voor jouw bedrijf hangt af van een strategie. Bij Envoker geloven we in een strategie die nauw verbonden moet zijn met de waarden van jouw bedrijf. Daarom laten we de klant hierin graag meedenken om zo tot een optimaal resultaat te komen.

In deze fase luisteren wij niet alleen graag naar onze klanten, maar luisteren wij ook graag naar jouw klanten.

Social Media betekent converseren en daarom is het bij een strategie belangrijk om niet alleen vanuit jezelf te praten, maar ook je eigen klanten hierbij te betrekken.

Zo brengen we graag in kaart hoe er online over jouw merk wordt gesproken.Deze klanten zijn namelijk wel de doelgroepen waarop de inzet van de Social Media strategie wordt toegepast. Wij schieten namelijk niet graag met hagel, maar we kijken liever naar een optimale en persoonlijke marketingstrategie voor de doelgroepen van jouw bedrijf. Gepaard met het formuleren van de juiste KPI’s leidt dit tot het beste resultaat.

Enthousiast en klaar om aan de slag te gaan?

Wij zeker! Neem direct contact met ons.

Van strategie naar resultaat

Vanuit de strategie vloeit vervolgens de inzet van diverse kanalen voort. Bij Envoker hebben we ervaring met de inzet van alle bekende Social platformen. Denk hierbij aan Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn, YouTube en Google+. Maar ook het signaleren van kansen en uitdagingen op nieuwe platformen pakken wij graag aan.

Op alle kanalen wil je een verhaal vertellen wat een ultieme match is tussen de waarden van je merk en de waarden van je doelgroep. Vervolgens dient het verhaal op elk kanaal een bijdrage te leveren aan het geheel en is CTRL-C en CTRL-V voor Envoker niet van toepassing. Daarom helpen we graag met het uitwerken van onderscheidende content in de vorm van video, afbeelding en tekst.

Niet elke contentvorm heeft dezelfde doelstelling en daarom kan je niet alles op basis van het aantal likes afrekenen, maar dient er gekeken worden naar de insteek van de content. Doelstellingen als bereik, engagements, traffic naar je website of views van je video zijn daarin een belangrijk gegeven.

Met alleen het publiceren van content op je pagina en daarmee organisch bereik halen red je het helaas niet meer. Op Social Media wordt het organisch bereik namelijk steeds verder teruggeschroefd en daarom is Advertising onmisbaar geworden. Binnen elk kanaal zijn er verschillende doelstellingen te hanteren zoals merkbekendheid, leads genereren, kliks naar je website of conversies. Het hangt allemaal af van de inzet en de vooraf bepaalde KPI’s.

Zoals gezegd geloven wij dat Social Media een belangrijke rol heeft binnen de Customer Journey en rekenen wij Social Media daarom niet alleen af op directe conversies, maar ook aan de bijdrage in het gehele pad tot aan de aankoop.

Ieder bedrijf is anders

Ieder bedrijf is anders en behoeft daarmee altijd een aanpak op maat. We zijn niet bang om onze aanpak te delen in een kennismakingsgesprek en/of vervolg traject. We zijn er namelijk van overtuigd dat het niet de theorie is die een correcte implementatie en analyse garandeert met resultaat, maar de persoon die deze inricht en analyseert.

Aan de hand van jouw doelstellingen en wensen kunnen we een passend voorstel maken. Je zult merken dat we direct en helder zijn in de communicatie. We hebben dan ook geen salesafdeling met accountmanagers; alles verloopt rechtstreeks via de marketeers. Lekker efficiënt, overzichtelijk en geen ruis op de lijn.

Wanneer je ervoor kiest om met Envoker samen te werken krijg je een vaste marketeer die tevens je contactpersoon is en blijft. Een marketeer die bij jullie normen, waarden en werkwijze past. Iedere marketeer is anders, aan de hand van kleuren profielen en kennismakingsgesprekken zorgen we samen dat de juiste marketeer met jullie gaat samenwerken.

Blijf op de hoogte van het online marketing nieuws!

Regelmatig versturen wij een nieuwsbrief naar onze klanten én geïnteresseerden. Deze nieuwsbrief staat vol met de laatste nieuwtjes op online marketing gebied. Wil je dus op een eenvoudige manier op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op online marketing gebied schrijf je dan snel in!

BandenConcurrent
Combell
Decovry
Roompot Vakanties
Connections
Dakenshop
StoryMe
Wellens Men
Bloovi
BTS Tank Solutions
Villapark de Paardekreek
Staen
Thermaalbad Arcen
Halito
Hogenboom Vakantieparken
Novid
Sentia
Pinkminds
Starss
Brandfirm

Contactgegevens

Envoker
Grenadierweg 13
4338 PG Middelburg

info@envoker.nl
+31 6 14 18 06 24