Online Marketing Zeeland

Specialist voor online marketing in Zeeland

De doelgroep bereiken en door nieuwe potentiële klanten gevonden worden is essentieel voor de levensvatbaarheid en het voortbestaan van een bedrijf. Een afgewogen marketing speelt daarin een doorslaggevende rol. Om verkeer naar je website, webwinkel, weblog of social media te genereren, biedt ons bureau voor internet marketing Zeeland alles wat je nodig hebt.

Envoker staat voor digital marketing in de ruimste zin van het woord. Wij helpen als online marketing bureau ondernemingen en organisaties door heel Nederland en België hun vindbaarheid te vergroten.

Deskundig internet marketing bedrijf Zeeland

Een succesvolle marketing en promotie van websites en webshops vereist de nodige kennis van zaken. Het bedenken en vormgeven van een online marketingstrategie is daarom niet iets wat je tussen de bedrijven door doet. Je moet goed weten wat voor én achter de schermen van je internetpagina’s nodig is om de vooraf gedefinieerde doelstellingen te behalen. Daar komt bij dat een eenmaal uitgerolde campagne regelmatig bijgestuurd moet worden en dat nieuwe ontwikkelingen rond het internet nopen tot tussentijdse aanpassingen.

Envoker heeft in de loop der jaren enorm veel kennis opgebouwd op het gebied van online marketing. Die kennis gebruiken wij om voor onze klanten het beste uit internetmarketing te halen. De marketeers van ons online marketing bureau Zeeland weten dan ook precies wat ze kunnen verwachten en welk resultaat hun inspanningen hebben.

Online marketing Zeeland veelzijdig en doeltreffend

Ons bureau voor internet marketing Zeeland maakt gebruik van uiteenlopende online strategieën. Het toewerken naar een hogere positie in de search engine van Google is daarvan wellicht het bekendst, temeer omdat dit snel tot zichtbaar resultaat leidt. Maar zoekmachine optimalisatie is lang niet het enige middel dat wij als online marketing bedrijf Zeeland tot onze beschikking hebben.

Onze online marketeers zijn bijvoorbeeld ook zeer bedreven in het creëren van succesvolle e mailmarketing. Hierbij wordt Google AdWords ingezet om advertenties in de inbox van potentiële klanten te tonen. Internetmarketing is evenwel uiterst veelzijdig. Het omvat niet alleen het verhogen van je internetverkeer, maar tevens conversie optimalisatie. Dit is het verleiden van bezoekers van je website tot het doen van een aankoop, het zich aanmelden voor je nieuwsbrief of het indienen van een informatieverzoek.

Envoker is voor Roompot van grote waarde geweest in het maken van fundamentele keuzes daarin en met fantastisch resultaat.

Een open-minded, kritische én energieke club met ontzettend veel know-how over vrijwel alle aspecten van digitale marketing. Of het nu gaat over advertising, attributie, budgetten of strategische keuzes; Envoker is voor Roompot van grote waarde geweest in het maken van fundamentele keuzes daarin en met fantastisch resultaat!

Wesley Koolen Wesley Koolen
E-Commerce Manager | Roompot Vakanties

Communicatie, advies en strategie staan voor mij centraal in onze samenwerking met Envoker

“Vanuit Roompot zijn we zeer te spreken over de samenwerking. Communicatie, advies en strategie staan voor mij centraal in onze samenwerking met Envoker. Online marketing is een belangrijk onderdeel van onze totale marketing strategie, hiervoor leveren de marketeers van Envoker al jaren een grote bijdrage. De resultaten hieruit volgend zijn jaar op jaar zeer positief!"

Laura Ligthart Laura Ligthart
Director Sales | Roompot Vakanties

Het is fijn een partner-in-crime te hebben waarop je kan terugvallen voor een second opinion

We doen voor onze media-brands met regelmaat beroep op de expertise van Envoker. Hoewel we intern heel wat kennis hebben, is het fijn een partner-in-crime te hebben waarop je kan terugvallen voor een second opinion, het sparren over de beste strategie of gewoon de extra handjes die nodig zijn om een project rond te krijgen. In Envoker hebben we voor het eerst een transparant bureau gevonden dat met plezier haar kennis deelt en pragmatisch meedenkt. De communicatie loopt altijd snel en direct, wat voor een online media-bedrijf als het onze gewoonweg essentieel is. En misschien nog het belangrijkste: de resultaten zijn er. Het verschil met andere bureaus komt meteen bovendrijven.

Kevin Van der Straeten Kevin Van der Straeten
Managing Mind | Pinkminds

Een zeer kundige enthousiaste club, die met hun hoge kennisniveau out of the box durven te denken.

Een zeer kundige enthousiaste club, die met hun hoge kennisniveau out of the box durven te denken. Het resultaat is een zeer uitdagende online groeistrategie met bijbehorende begroting waarbij beschikbaar budget en ROAS maatgevend zijn.

Jornt de Meurichy Jornt de Meurichy
Online Traffic Manager | Roompot Vakanties

Ik hou van de no-nonsense, resultaat gefocuste aanpak van Envoker.

Ik hou van de no-nonsense, resultaat gefocuste aanpak van Envoker. Ze hebben de nodige ervaring en kennis in huis om strategisch mee te denken op elk niveau. Daarnaast kan je ook voor uitvoerende taken meer dan gerust zijn van een correcte aanpak, met focus op de doelstellingen.

Nick Boterberg Nick Boterberg
Senior Online Marketeer | Combell

Enthousiast en klaar om aan de slag te gaan?

Wij zeker! Neem direct contact met ons.

Persoonlijke betrokkenheid en maatwerk

Bij het ontwikkelen van een online marketing strategie voor je bedrijf, organisatie of site werkt ons internet marketing bureau Zeeland er actief aan om de doelstellingen te behalen. Wat deze zijn verschilt uiteraard per klant. Daarom hanteren wij bij internetcampagnes nooit eenzelfde procedure. Maatwerk is de basis en staat bij het vormgeven van onze online strategieën centraal.

Een ander voordeel van online marketing Zeeland door Envoker is dat je één aanspreekpunt hebt. Je werkt dus steeds samen met dezelfde online marketeer of seo specialist wat de lijnen kort en de afspraken duidelijk houdt. Werken met een vast contactpersoon voor internet marketing Zeeland zorgt er verder voor dat je webshop of website altijd de campagne krijgt die nodig is. Mail of bel met een van onze medewerkers of vul het digitale contactformulier in voor afgewogen online marketing in Zeeland.

Onze diensten Alle diensten

Data & Web Analytics

Het kunnen interpreteren van web analytics is van groot belang voor wie meer wil weten omtrent het functioneren van een online marketing campagne. Dankzij data analyse kan onder meer worden onderzocht of een opgezette marketingstrategie effect heeft.

Data & Web Analytics

Conversie Optimalisatie (CRO)

Als eigenaar van een internetsite of internetwinkel is het niet altijd gemakkelijk om je te verplaatsen in de klant. Toch is dat precies wat je moet doen om bij achterblijvende conversies de online knelpunten te kunnen signaleren.

Conversie Optimalisatie (CRO)

Online Marketing Strategie

Hoe mooi en gebruiksvriendelijk je webshop of website ook is, uiteindelijk bepalen je klantenkring en online bezoekers het succes ervan. En dat succes komt natuurlijk niet uit de lucht vallen, maar is iets waar intensief aan moet worden gewerkt.

Online Marketing Strategie

Affiliate Marketing

Het affiliate kanaal kan voor een gegarandeerde minimale ROAS draaien wanneer correct wordt opgezet en bijgehouden. Bij Envoker geloven we sterk in de kracht van het affiliate kanaal. We geloven in een eerlijke samenwerking met de affiliates door heldere afspraken, correcte ontdubbeling en competitieve staffels.

Affiliate Marketing

Blijf op de hoogte van het online marketing nieuws!

Regelmatig versturen wij een nieuwsbrief naar onze klanten én geïnteresseerden. Deze nieuwsbrief staat vol met de laatste nieuwtjes op online marketing gebied. Wil je dus op een eenvoudige manier op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op online marketing gebied schrijf je dan snel in!

Recente artikelen

Bloovi
Combell
Decovry
Eventplanner.be / .nl
Halito
IgnitionOne
Roompot Vakanties
Verhuurwinkel.nl
Bing Ads
Connections
Dakenshop
Hogenboom Vakantieparken
StoryMe
Wellens Men
BandenConcurrent
Starss
Nilsson
Novid
Pinkminds
Villapark de Paardekreek
Sentia
Thermaalbad Arcen
BTS Tank Solutions
Dr. Feriduni Hair Clinic
LightBrands
Staen
Van Mele Tuinmeubelen
Neapharma
Klok'uus