Online Marketing

Envoker als online marketing partner

Dat een online marketing bureau uw groei centraal stelt, tot de nek gecertificeerde marketeers heeft, uit elkaar barst met ambities, performance marketing hoog in het vaandel heeft staan, een roadmap maakt en een ROI gedreven strategie hanteert mag in deze tijd voor zich spreken en zeker geen USP meer genoemd worden.

Onderscheidend vermogen ligt in de kernwaarde van het bureau. Van de bedrijfscultuur en communicatie tot het type marketeer waar je mee gaat samenwerken. En daarnaast ook in de totale ervaring met gelijkaardige cases, budgetten en doelstellingen zoals die van jouw bedrijf.

  • We zijn gek van directe, efficiënte en proactieve communicatie. Directe lijnen met liever een kort telefonisch contact om zaken af te tikken dan tijdverslindende mailcommunicatie die alles vertraagt.
  • Envoker kent geen sales afdeling met accountmanagers; alles verloopt via de vaste marketeer. Lekker efficiënt, overzichtelijk en geen ruis op de lijn.
  • De directe, eerlijke en nuchtere Hollandse mentaliteit proef je in alles wat we doen. Communicatie tot strategie en uitvoer.
  • We zijn niet bang om alle kennis en strategieën op voorhand te delen. Het is niet de theorie die zorgt voor succes, het zijn de mensen die het tot uitvoer brengen die succes garanderen.
  • Participatieve bedrijfscultuur; constante kennisdeling, collectieve inbreng, dynamische aanpak, zelfstandig opererende marketeers, innovatie in strategie, geen aparte projectmanagers en oplossingsgericht werken.
  • Marketeers die bij jullie normen, waarden en werkwijze passen. Iedere marketeer is anders, aan de hand van kleuren profielen en kennismakingsgesprekken zorgen we samen dat de juiste marketeer met jullie gaat samenwerken.

Onze diensten

Online Marketing Strategie

Een online marketingstrategie verandert continue. Elke dag, week, maand zijn er op het gebied van online marketing nieuwe mogelijkheden die alles kunnen veranderen. Of het nu nieuwe functies zijn binnen Google Adwords, nieuwe social mediakanalen, Facebook updates, nieuwe formaten voor bannering, SEO-ranking updates of verschuivingen tussen mobile en desktop; ze hebben allemaal een impact op hoe je het beste om kan gaan met je budget.

Online Marketing Strategie

Social Media Marketing

Social Media heeft een belangrijke rol binnen de Customer Journey om tot een aankoop over te gaan. Het Social Media landschap kent voor Envoker geen geheimen meer en wij zijn er van overtuigd dat Social Media een belangrijke factor kan zijn als het in combinatie met andere Online Marketing kanalen op de juiste manier wordt ingezet.

Social Media Marketing

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

SEO bij Envoker rust volledig op kwaliteit. Strategieën die we 10 jaar geleden hebben uitgerold, domineren de zoekresultaten nog steeds omdat het volledig verankerd zit in kwaliteit.

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Webanalytics

Campagnes uitrollen zonder correct en volledig ingericht Analytics account is voor Envoker ondenkbaar. Iedere marketeer wordt gedreven door het behalen van resultaat, resultaat dat enkel zichtbaar is met correcte data. Het is nog niet eerder voorgekomen dat we niet eerst een volledige check maken van het Analytics pakket van onze partners. Google Analytics en Google Tag Manager zijn daarmee integraal onderdeel bij de start van iedere samenwerking.

Webanalytics

Display & Video Advertising

Envoker heeft ruime ervaring met alle vormen van display advertising. Het Google Display Netwerk, Google Sponsored Promotions, YouTube, Criteo, Adroll, RTB/ programmatic en directe deals vormen geen uitdaging voor onze marketeers.

Display & Video Advertising

Affiliate Marketing

Het affiliate kanaal kan voor een gegarandeerde minimale ROAS draaien wanneer correct wordt opgezet en bijgehouden. Bij Envoker geloven we sterk in de kracht van het affiliate kanaal. We geloven in een eerlijke samenwerking met de affiliates door heldere afspraken, correcte ontdubbeling en competitieve staffels.

Zoekmachine advertising (SEA)

Bij Envoker geloven we niet in specialisten die maar één discipline kennen. De consument begeeft zich ook niet op één kanaal, maar komt met je bedrijf in aanraking via een groot aantal verschillende kanalen. Marketeers die maar één discipline beheersen denken naar onze mening, te veel in hokjes en daarmee in kanaalvoorkeur. Juist die synergie tussen de kanalen is waar de winst ligt voor bedrijven.

Zoekmachine advertising (SEA)

Marketing Automation

Marketing automation betekent het implementeren van diverse geautomatiseerde systemen om leads en prospects aan je bedrijf, webshop, of website te binden en doelgericht te begeleiden tijdens hun customer journey. Op beslissende momenten binnen de klantreis wordt bepaalde informatie naar hen verzonden die aansluit bij de informatiebehoefte. Envoker is een expert op het gebied van marketing automation.

Marketing Automation

Blijf op de hoogte van het online marketing nieuws!

Regelmatig versturen wij een nieuwsbrief naar onze klanten én geïnteresseerden. Deze nieuwsbrief staat vol met de laatste nieuwtjes op online marketing gebied. Wil je dus op een eenvoudige manier op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op online marketing gebied schrijf je dan snel in!

Online marketingbureau voor jou

Wil je met jouw bedrijf online hoge ogen gooien, maar liever de online marketing uitbesteden? Dan is Envoker jouw partner!

Envoker is dé specialist op het gebied van online marketing. Met onze kennis van onder andere AdWords, social media marketing, SEO, SEA en webanalytics helpen we jouw bedrijf om je doelgroep te bereiken en enthousiast te maken voor jouw product of service.

Waarom een online marketingpartner?

Internet marketing vraagt door snelle ontwikkelingen om specialistische kennis en expertise. Als bedrijf heb je alleen niet altijd de capaciteit in huis om alle online trends te volgen en daar goed op in te spelen. Onze experts weten dankzij hun jarenlange ervaring en up-to-date kennis precies hoe je jouw doelgroep via social media, zoekmachines en advertenties optimaal kunt bereiken.

Online marketing op maat

Omdat elk bedrijf anders is, hanteren we een op maat gemaakte aanpak. De trefwoorden die je doelgroep in zoekmachines gebruikt, de social mediakanalen waarop ze actief zijn; allemaal zaken die vragen om een unieke online marketingmethode. Wij analyseren het online gedrag van jouw doelgroep en bepalen daarna samen met jou de te voeren marketingstrategie.

Als online marketingbureau hebben we ervaring met bedrijven en budgetten in allerlei soorten en maten, van eenmanszaken tot grote internationale bedrijven. Ook zijn we flexibel als het gaat om de omvang van de online marketing. Wil je alleen advies over hoe je beter kunt scoren in online zoekmachines? Wij helpen je graag verder. Wil je samen met ons een grootschalige online marketingcampagne opzetten en uitrollen? Ook daarvoor ben je bij Envoker helemaal aan het juiste adres.

Hoe gaan we te werk?

Om tot de beste online marketingstrategie te komen, is een match tussen jouw bedrijf en onze specialisten van groot belang. Na een kennismakingsgesprek bepalen we op basis van je bedrijfsprofiel en kernwaarden welke online marketingspecialist van Envoker jou verder helpt: van de strategie tot en met de uitvoering.

Onze samenwerking zal zich kenmerken door een eerlijke, transparante en pro-actieve houding. We luisteren zorgvuldig naar je wensen en geven daar met onze expertise invulling aan. Tegelijkertijd houden we je op de hoogte van de laatste online ontwikkelingen om daar samen met jouw bedrijf op in te spelen.  

Gedurende het hele traject houd je nauw contact met je persoonlijke online marketingspecialist van Envoker. De lijntjes zijn kort en je hoeft dus niet te schakelen tussen verschillende accountmanagers. Onze specialist kent jouw bedrijf en weet welke online ontwikkelingen voor jou relevant zijn.

Roompot Vakanties
Connections
Combell
BandenConcurrent
Dakenshop
Decovry
Wellens Men
Hogenboom Vakantieparken
Sentia
Pinkminds
BTS Tank Solutions
Novid
Brandfirm
Bloovi
Staen
Villapark de Paardekreek
Thermaalbad Arcen
StoryMe

Contactgegevens

Envoker
Grenadierweg 13
4338 PG Middelburg

info@envoker.nl
+31 6 14 18 06 24