U bent hier

Online Marketing

Envoker als online marketing partner

Dat een online marketing bureau uw groei centraal stelt, tot de nek gecertificeerde marketeers heeft, uit elkaar barst met ambities, performance marketing hoog in het vaandel heeft staan, een roadmap maakt en een ROI gedreven strategie hanteert mag in deze tijd voor zich spreken en zeker geen USP meer genoemd worden.

Onderscheidend vermogen ligt in de kernwaarde van het bureau. Van de bedrijfscultuur en communicatie tot het type marketeer waar je mee gaat samenwerken. En daarnaast ook in de totale ervaring met gelijkaardige cases, budgetten en doelstellingen zoals die van jouw bedrijf.

  • We zijn gek van directe, efficiënte en proactieve communicatie. Directe lijnen met liever een kort telefonisch contact om zaken af te tikken dan tijdverslindende mailcommunicatie die alles vertraagt.
  • Envoker kent geen sales afdeling met accountmanagers; alles verloopt via de vaste marketeer. Lekker efficiënt, overzichtelijk en geen ruis op de lijn.
  • De directe, eerlijke en nuchtere Hollandse mentaliteit proef je in alles wat we doen. Communicatie tot strategie en uitvoer.
  • We zijn niet bang om alle kennis en strategieën op voorhand te delen. Het is niet de theorie die zorgt voor succes, het zijn de mensen die het tot uitvoer brengen die succes garanderen.
  • Participatieve bedrijfscultuur; constante kennisdeling, collectieve inbreng, dynamische aanpak, zelfstandig opererende marketeers, innovatie in strategie, geen aparte projectmanagers en oplossingsgericht werken.
  • Marketeers die bij jullie normen, waarden en werkwijze passen. Iedere marketeer is anders, aan de hand van kleuren profielen en kennismakingsgesprekken zorgen we samen dat de juiste marketeer met jullie gaat samenwerken.

Onze diensten

Hide
Large
30px
Hide
Large
30px