Online Marketing

Envoker als online marketing partner

Dat een online marketing bureau uw groei centraal stelt, tot de nek gecertificeerde marketeers heeft, uit elkaar barst met ambities, performance marketing hoog in het vaandel heeft staan, een roadmap maakt en een ROI gedreven strategie hanteert mag in deze tijd voor zich spreken en zeker geen USP meer genoemd worden.

Onderscheidend vermogen ligt in de kernwaarde van het bureau. Van de bedrijfscultuur en communicatie tot het type marketeer waar je mee gaat samenwerken. En daarnaast ook in de totale ervaring met gelijkaardige cases, budgetten en doelstellingen zoals die van jouw bedrijf.

  • We zijn gek van directe, efficiënte en proactieve communicatie. Directe lijnen met liever een kort telefonisch contact om zaken af te tikken dan tijdverslindende mailcommunicatie die alles vertraagt.
  • Envoker kent geen sales afdeling met accountmanagers; alles verloopt via de vaste marketeer. Lekker efficiënt, overzichtelijk en geen ruis op de lijn.
  • De directe, eerlijke en nuchtere Hollandse mentaliteit proef je in alles wat we doen. Communicatie tot strategie en uitvoer.
  • We zijn niet bang om alle kennis en strategieën op voorhand te delen. Het is niet de theorie die zorgt voor succes, het zijn de mensen die het tot uitvoer brengen die succes garanderen.
  • Participatieve bedrijfscultuur; constante kennisdeling, collectieve inbreng, dynamische aanpak, zelfstandig opererende marketeers, innovatie in strategie, geen aparte projectmanagers en oplossingsgericht werken.
  • Marketeers die bij jullie normen, waarden en werkwijze passen. Iedere marketeer is anders, aan de hand van kleuren profielen en kennismakingsgesprekken zorgen we samen dat de juiste marketeer met jullie gaat samenwerken.

Onze diensten

Online Marketing Strategie

Een online marketingstrategie verandert continue. Elke dag, week, maand zijn er op het gebied van online marketing nieuwe mogelijkheden die alles kunnen veranderen. Of het nu nieuwe functies zijn binnen Google Adwords, nieuwe social mediakanalen, Facebook updates, nieuwe formaten voor bannering, SEO-ranking updates of verschuivingen tussen mobile en desktop; ze hebben allemaal een impact op hoe je het beste om kan gaan met je budget.

Social Media Marketing

Social Media heeft een belangrijke rol binnen de Customer Journey om tot een aankoop over te gaan. Het Social Media landschap kent voor Envoker geen geheimen meer en wij zijn er van overtuigd dat Social Media een belangrijke factor kan zijn als het in combinatie met andere Online Marketing kanalen op de juiste manier wordt ingezet.

Social Media Marketing

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

SEO bij Envoker rust volledig op kwaliteit. Strategieën die we 10 jaar geleden hebben uitgerold, domineren de zoekresultaten nog steeds omdat het volledig verankerd zit in kwaliteit.

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Webanalytics

Campagnes uitrollen zonder correct en volledig ingericht Analytics account is voor Envoker ondenkbaar. Iedere marketeer wordt gedreven door het behalen van resultaat, resultaat dat enkel zichtbaar is met correcte data. Het is nog niet eerder voorgekomen dat we niet eerst een volledige check maken van het Analytics pakket van onze partners. Google Analytics en Google Tag Manager zijn daarmee integraal onderdeel bij de start van iedere samenwerking.

Webanalytics

Display & Video Advertising

Envoker heeft ruime ervaring met alle vormen van display advertising. Het Google Display Netwerk, Google Sponsored Promotions, YouTube, Criteo, Adroll, RTB/ programmatic en directe deals vormen geen uitdaging voor onze marketeers.

Affiliate Marketing

Het affiliate kanaal kan voor een gegarandeerde minimale ROAS draaien wanneer correct wordt opgezet en bijgehouden. Bij Envoker geloven we sterk in de kracht van het affiliate kanaal. We geloven in een eerlijke samenwerking met de affiliates door heldere afspraken, correcte ontdubbeling en competitieve staffels.

Zoekmachine advertising (SEA)

Bij Envoker geloven we niet in specialisten die maar één discipline kennen. De consument begeeft zich ook niet op één kanaal, maar komt met je bedrijf in aanraking via een groot aantal verschillende kanalen. Marketeers die maar één discipline beheersen denken naar onze mening, te veel in hokjes en daarmee in kanaalvoorkeur. Juist die synergie tussen de kanalen is waar de winst ligt voor bedrijven.

Zoekmachine advertising (SEA)

Blijf op de hoogte van het online marketing nieuws!

Regelmatig versturen wij een nieuwsbrief naar onze klanten én geïnteresseerden. Deze nieuwsbrief staat vol met de laatste nieuwtjes op online marketing gebied. Wil je dus op een eenvoudige manier op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op online marketing gebied schrijf je dan snel in!

Roompot Vakanties
Connections
Combell
BandenConcurrent
Dakenshop
Decovry
Wellens Men
Hogenboom Vakantieparken
Sentia
Pinkminds
BTS Tank Solutions
Novid
Bloovi
BDStore
Staen
Villapark de Paardekreek
Thermaalbad Arcen
StoryMe

Contactgegevens

Envoker
Grenadierweg 13
4338 PG Middelburg

info@envoker.nl
+31 6 14 18 06 24