Campagnes uitrollen zonder correct en volledig ingericht Analytics account is voor Envoker ondenkbaar. Iedere marketeer wordt gedreven door het behalen van resultaat, resultaat dat enkel zichtbaar is met correcte data. Het is nog niet eerder voorgekomen dat we niet eerst een volledige check maken van het Analytics pakket van onze partners. Google Analytics en Google Tag Manager zijn daarmee integraal onderdeel bij de start van iedere samenwerking.

 

De basis implementatie en iedere andere vorm van een geavanceerdere data implementatie, vormen geen probleem. Al onze marketeers hebben het Google Analytics IQ-examen gehaald. Per bedrijf wordt er samen gekeken naar de bedrijfsdoelstellingen en rapportage wensen. Deze worden door je marketeer vertaald naar een correct ingerichte dataset met de juiste Analytics KPI’s.

Het meest typerende in de mindset en uitvoer bij het Envoker team is het grondige, precieze, ruimdenkende en vooral oplossingsgericht werken en handelen. Halve implementaties kennen we niet en direct schakelen met developers doen we het liefst om snelheid in de processen te behouden.

Rapportages kennen geen standaard want ieder bedrijf verschilt en een rapport moet daarom perfect aansluiten op de organisatie en haar doelstellingen. Niemand is gebaat met standaard rapportages vol met overbodige grafieken, tabellen en begeleidende teksten.

Standaard Analytics, Analytics 360, groep profielen, volledige enhanced e-commerce implementaties, standaard en custom datalagen, aangepaste attributiemodellen, kanaal ontdubbeling via Google Tag Manger en Analytics, aangepaste rapporten, aangepaste dashboards, aangepaste segmenten, doelen en Analytics filters behoren tot de standaard ‘skillset’ van onze marketeers.

Enthousiast en klaar om aan de slag te gaan?

Wij zeker! Neem direct contact met ons.

Aanpak Op Maat

Ieder bedrijf is echter anders en behoeft daarmee altijd een aanpak op maat. We zijn niet bang om onze aanpak te delen in een kennismakingsgesprek en/of vervolg traject. We zijn er namelijk van overtuigd dat het niet de theorie is die het maximale uit Webanalytics haalt, maar de persoon die deze opbouwt en beheert.

Doelstellingen

Aan de hand van jouw doelstellingen en wensen kunnen we een passend voorstel maken. Je zult merken dat we direct en helder zijn in de communicatie. We hebben dan ook geen salesafdeling met accountmanagers; alles verloopt via de marketeers. Lekker efficiënt, overzichtelijk en geen ruis op de lijn!

Wanneer je ervoor kiest om met ons samen te werken krijg je een vaste marketeer. Een marketeer die bij jullie normen, waarden en werkwijze past. Iedere marketeer is anders, aan de hand van kleuren profielen en kennismakingsgesprekken zorgen we samen dat de juiste marketeer met jullie gaat samenwerken.

Blijf op de hoogte van het online marketing nieuws!

Regelmatig versturen wij een nieuwsbrief naar onze klanten én geïnteresseerden. Deze nieuwsbrief staat vol met de laatste nieuwtjes op online marketing gebied. Wil je dus op een eenvoudige manier op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op online marketing gebied schrijf je dan snel in!

Combell
Roompot Vakanties
Connections
StoryMe
Wellens Men
Bloovi
BandenConcurrent
Dakenshop
Villapark de Paardekreek
Decovry
Thermaalbad Arcen
Hogenboom Vakantieparken
Sentia
BTS Tank Solutions
Pinkminds
Staen
Novid
Brandfirm

Contactgegevens

Envoker
Grenadierweg 13
4338 PG Middelburg

info@envoker.nl
+31 6 14 18 06 24