U bent hier

Maarten Loeff

Maarten Loeff

Maarten Loeff

Maarten Loeff kwam in aanraking met online marketing toen hij in 2007 als affiliate begon. Twee jaar later was hij actief aan bureau-zijde en inmiddels heeft Maarten meer dan zeven jaar ervaring onder zijn gordel naast een jaar aan klant-zijde.

Er wordt veel met het woord “no-nonsense” gegooid, maar dat is exact het woord dat Maarten het beste beschrijft: hij zal altijd zijn eerlijke mening geven en straight to the point zijn. Hij streeft er dan ook altijd naar om oplossingsgericht te werken met een maximum aan resultaat.

Creativiteit is hem niet vreemd want hij vindt telkens de meest originele aanpak om klanten te laten groeien, op welk vlak dan ook. En hij maakt echt héél mooie Excel-bestandjes, die ook nog eens nuttig zijn.

0031 6 51 56 23 97
maartenloeff
Kleurenprofiel

Voor Maarten zijn doelgerichtheid, succes nastreven en resultaat halen essentieel. Maarten kijkt naar de wereld met een oranje bril. Concurrentie en ambitie zijn onderdeel van wie hij is en hoe hij in het leven staat. Maarten ziet kansen en grijpt ze meteen. Maarten zijn rode kant zet druk en stelt hem in staat daadkrachtig te zijn, te beslissen en tempo te maken. Complexiteit en leuke dingen boeien Maarten.

Geel helpt Maarten te analyseren en evalueren of dingen op een slimme, de beste, manier zijn aangepakt. Succes, resultaat doordenken, leren van nieuwe dingen, moeilijke en leuke dingen overdenken zijn zijn grootste energiebronnen.

Kleurenprofiel Maarten Loeff
  • InnovatiefKan complexe situaties aan, kan door modelmatige aanpak snel werken, kan in veel onzekerheid werken, kan veel dingen tegelijk.
  • ResultaatIs gedreven en doelgericht, zoekt alle mogelijkheden om resultaat te behalen, denkt steeds na over eigen positie, verliest tegenspelers niet uit het oog.
  • KrachtigKan goed knopen doorhakken, handelt snel en daadkrachtig, reageert primair, beschermt zijn naasten.
  • MensgerichtIs goed in staat groepsgevoel en harmonie te creëren, betrekt anderen in activiteiten, coördineert en voorkomt onnodige competitie.
  • StabiliteitKan mensen binden, creëert hechte verbanden, begrijpt diepere waarden van menselijk samenzijn, heeft gevoel voor tradities en historische waarden.
  • StructuurIs consequent, betrouwbaar, voorspelbaar en volhardend, geeft goede voorbeeld, loyaal.
  • HolistischKan snel bijdragen leveren in complexe opdrachten, vertoont geen egoïsme of geldingsdrang, bindt zich niet aan ideologie.