Marketeers die bij jullie normen, waarden en werkwijze passen. Iedere marketeer is anders, aan de hand van kleurenprofielen en kennismakingsgesprekken zorgen we samen dat de juiste marketeer met jullie gaat samenwerken.

Een marketeer die past bij jullie normen, waarden en werkwijze. Hoe doen jullie dat dan? Wij werken met het kleurenprofiel van My Motivation Insights. Een profiel dat rust op een wetenschappelijke basis en een gevalideerde blauwdruk geeft van ieders individuele inzichten en motivaties.

Door een introductiegesprek wordt de inschatting gemaakt welk soort marketeer past bij jou als klant, dit om samen naar het beste resultaat toe te werken.

Hoe werkt het?

Het model draait om zeven kleuren, elke kleur staat voor een aantal specifieke drijfveren,
interesses en karaktereigenschappen.

Uitleg kleurenprofiel

Heel concreet werkt het als volgt:

 

Innovatief

Kan complexe situaties aan, kan door modelmatige aanpak snel werken, kan in veel onzekerheid werken, kan veel dingen tegelijk.

 


Resultaat

Is gedreven en doelgericht, zoekt alle mogelijkheden om resultaat te behalen, denkt steeds na over eigen positie, verliest tegenspelers niet uit het oog.

Krachtig

Kan goed knopen doorhakken, handelt snel en daadkrachtig, reageert primair, beschermt zijn naasten.


Mensgericht

Is goed in staat groepsgevoel en harmonie te creëren, betrekt anderen in activiteiten, coördineert en voorkomt onnodige competitie.

 

Stabiliteit

Kan mensen binden, creëert hechte verbanden, begrijpt diepere waarden van menselijk samenzijn, heeft gevoel voor tradities en historische waarden.

 


Structuur

Is consequent, betrouwbaar, voorspelbaar en volhardend, geeft goede voorbeeld, loyaal.

 

Holistisch

Kan snel bijdragen leveren in complexe opdrachten, vertoont geen egoïsme of geldingsdrang, bindt zich niet aan ideologie.

 

 

Elke kleurenbalk in een profiel staat voor een aantal drijfveren. Deze kunnen een positieve of een negatieve uitwerking op de persoon in kwestie hebben. Hoe hoger een kleur boven de horizontale zwarte lijn uitkomt, hoe belangrijker deze drijfveren voor die persoon zijn. Met een kleurenprofiel is in één oogopslag inzichtelijk welke zaken de persoon het meeste houvast bieden. Eigenschappen en denkwijze die voor hem/haar het allerbelangrijkste zijn. Omgevingen waar hij/zij het meest op zijn/haar gemak voelt en waar de persoon het beste tot zijn recht komt. Alle randvoorwaarden om talenten optimaal te benutten.

Drijfveren die de persoon minder belangrijk vindt of waar hij/zij zelfs een weerstand tegen heeft, hebben een negatieve invloed. Het is handig om te weten waar die valkuilen liggen: onder de horizontale zwarte lijn. Het profiel geeft haarfijn aan welke drijfveren voor de persoon minder van belang zijn of die weerstand bij hem/haar oproepen. Nu in kaart is gebracht waar de valkuilen liggen, kan hier rekening mee gehouden worden. Het feit dat valkuilen herkent worden, zal bij voorbaat een hoop negativiteit, verkeerde keuzes en conflicten besparen.

 

Dan nog de witte strepen die je in elke balk ziet staan. Die staan voor de energiebalans die een persoon bij die kleur heeft. Ligt een witte streep boven de zwarte lijn dan leveren deze drijfveren energie op. Als ze eronder liggen kost het juist energie.

Hoe passen wij dit toe?

Van iedere marketeer in ons team hebben wij een persoonlijk kleurenprofiel laten samenstellen. Door gesprekken met onze (potentiële) klanten wordt er een inschatting gemaakt met welke marketeer deze het beste kunnen samenwerken. Op die manier proberen wij de beste matches te maken en het talent van onze marketeers zo goed mogelijk in te zetten. Onze ervaring is, hoe beter de relatie tussen klant en marketeer, des te beter de prestaties van de projecten en dat is waar het uiteindelijk allemaal om draait.

Enthousiast en klaar om aan de slag te gaan?

Wij zeker! Neem direct contact met ons.

Teamprofiel

Uiteraard is iedereen binnen het Envoker team anders, maar samen proberen we een zo’n goed mogelijke balans aan te brengen en deze ook te bewaken. We zijn tenslotte één team en samen willen wij het beste bereiken voor onze klanten.

Bloovi
Combell
Decovry
Eventplanner.be / .nl
Halito
IgnitionOne
Roompot Vakanties
Verhuurwinkel.nl
Bing Ads
Connections
Dakenshop
Hogenboom Vakantieparken
StoryMe
Wellens Men
BandenConcurrent
Starss
Nilsson
Novid
Pinkminds
Villapark de Paardekreek
Sentia
Thermaalbad Arcen
BTS Tank Solutions
Dr. Feriduni Hair Clinic
LightBrands
Staen
Van Mele Tuinmeubelen
Neapharma
Klok'uus