Technische SEO vergroot je vindbaarheid 

Bij de term “Search Engine Optimization” wordt in de eerste plaats vaak gedacht aan het optimaliseren van de teksten op een website. Hoewel passende keywords en goede webteksten natuurlijk van grote invloed zijn om de Google-ranking van een site te stimuleren, beperkt SEO zich hoegenaamd niet alleen tot de ‘on page-content’ ervan. Minstens zo belangrijk voor de vindbaarheid van een website is de techniek achter de website. Bij het verbeteren van je zoekmachine marketing resultaten en posities voert Envoker daarom ook een technische SEO analyse uit over de gehele website. 

Technische optimalisatie van webpagina’s 

Veel online-marketingbureaus focussen zich voornamelijk op het optimaliseren van de teksten op een website. Bij Envoker is de onderliggende techniek juist een van de zaken waar wij onze aandacht het eerst op richten bij het opzetten van een SEO-strategie. Door de SEO-technische analyse aan de achterkant van een website te laten beginnen, zorgen we ervoor dat alle aspecten van de site actief meewerken aan de vindbaarheid. Het belangrijkste doel is immers het bereiken van een optimale indexering bij Google en andere zoekmachines. Wanneer een website op basis van perfect uitgebalanceerde en uitgewerkte techniek goed begrepen wordt, leidt dit tot betere organische resultaten, een toename van het aantal bezoekers en uiteindelijk ook meer conversies. Dankzij jarenlange ervaring weten wij als geen ander hoe we dit ook voor jouw website kunnen realiseren. 

 

 

Enthousiast en klaar om aan de slag te gaan?

Wij zeker! Neem direct contact met ons.

SEO scan verschaft inzicht 

Om een zo goed mogelijk inzicht te krijgen in de vindbaarheid van een website maakt Envoker een uitgebreide analyse. Daarin nemen we alle SEO-technisch waardevolle punten mee. Zo kijken we bijvoorbeeld of de broncode van elke pagina correct is en of de website überhaupt vindbaar is voor online zoekmachines. Bij dit laatste zijn onder meer ook de indexatie van je site en de manier waarop de XML-sitemap is uitgewerkt van belang. Een logische opbouw van de website, een samenhangende URL-structuur en accuraat op de inhoud toegespitste ‘breadcrumps’ hangen hier nauw mee samen. Het op orde hebben van dit soort achtergrondzaken maakt het voor Google namelijk eenvoudiger om de website te indexeren. Onze doeltreffende SEO scan laat uitstekend zien hoe je site ervoor staat en waar aanpassingen nodig of gewenst zijn.

Lees ook over onze andere diensten

Content Marketing

Het vinden van potentiële klanten via internet, het stimuleren van conversies en uiteindelijk het vergroten van de omzet van je webshop zijn onlosmakelijk verbonden met online content marketing. Binnen een SEO-traject mag het intensief inzetten van webcontent dan ook niet ontbreken. Het belangrijkste doel daarbij is het aanbieden van waardevolle online informatie om je bedrijf, website of shop onder de aandacht van het online publiek te brengen. Envoker helpt je met het creëren van de juiste webcontent en het bepalen van de beste content marketing strategie.

Content Marketing

 

Technische SEO van A tot Z 

Onze SEO-technische inspanningen houden evenwel niet op bij de basis van een website. Ook de inhoud van de pagina’s zelf wordt door ons tegen het licht gehouden. Een belangrijk punt met betrekking tot een beter zoekmachineresultaat is bijvoorbeeld het controleren op dubbele webcontent. Ook het invoeren van de juiste metatags, het gebruik van passende H1-, H2- en H3-titels, adequate linkbuilding, goede ankerteksten en werkende links zijn cruciaal voor je positie in Google. Om je online vindbaarheid te vergroten kan Envoker ook jouw website aan een technische SEO analyse onderwerpen. Wij houden van een persoonlijke benadering, waarbij we proactief met je meedenken en een nuchtere marketingstrategie hanteren. Elk project vraagt om een andere begeleiding en aanpak. Ons uiteindelijke doel is daarbij altijd om zo veel mogelijk uit je website te halen.

Blijf op de hoogte van het online marketing nieuws!

Regelmatig versturen wij een nieuwsbrief naar onze klanten én geïnteresseerden. Deze nieuwsbrief staat vol met de laatste nieuwtjes op online marketing gebied. Wil je dus op een eenvoudige manier op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op online marketing gebied schrijf je dan snel in!

Bloovi
Combell
Decovry
Eventplanner.be / .nl
Halito
IgnitionOne
Roompot Vakanties
Verhuurwinkel.nl
Bing Ads
Connections
Dakenshop
Hogenboom Vakantieparken
StoryMe
Wellens Men
BandenConcurrent
Starss
Nilsson
Novid
Pinkminds
Villapark de Paardekreek
Sentia
Thermaalbad Arcen
BTS Tank Solutions
Dr. Feriduni Hair Clinic
LightBrands
Staen
Van Mele Tuinmeubelen
Neapharma
Klok'uus