SEO specialist voor betere online vindbaarheid

Het verwerven van een hoge ranking in de zoekmachine Google is het online streven van elke onderneming of organisatie. Om dit te bereiken zul je op jouw website aanpassingen moeten maken die je vindbaarheid vergroten. Dat kan onder meer door zoekmachine optimalisatie of SEO toe te passen. Ga je voor de langere termijn dan is SEO absoluut de juiste keuze. Voor het beste en meest afgewogen SEO advies werk je natuurlijk samen met een SEO specialist van online maketing bureau Envoker.

Wat doet een SEO consultant?

Digital marketing is zeer divers en kent vele facetten. Een campagne om via internet naamsbekendheid te genereren bestaat doorgaans dan ook uit een combinatie van meerdere aspecten van online marketing.

Een terugkerend onderdeel is bijvoorbeeld het beter vindbaar maken van je webshop of -site in Google. Omdat dit om specifieke kennis vraagt, kan je dergelijke zoekmachineoptimalisatie het best overlaten aan een web marketing SEO specialist. Kort gezegd is dit iemand die ervoor zorgen gaat dat je internetsite hoger scoort in Google’s organische zoekresultaten. ‘Organisch’ betekent dat er niet wordt betaald voor de positie die je site inneemt op de pagina’s met resultaten.

Het uiteindelijke doel is om je website organisch bovenaan in Google te krijgen.

Een SEO strategie vereist een professionele SEO specialist

Elke website, elk bedrijf en elke doelgroep is anders. Daarom vraagt ook elke SEO-strategie om een andere invulling. Om je ranking in Google en andere online search engines te verbeteren, analyseert een zoekmachine optimalisatie specialist eerst welke zoekwoorden en -termen potentiële klanten naar je site leiden.

Vanzelfsprekend is dit afhankelijk van het soort bedrijf en welke producten of diensten worden aangeboden welke zoekmachine marketing onderdelen de meeste prioriteit krijgen. De SEO consultant kijkt daarnaast naar de websites van concurrenten die goed scoren in de Google-zoekresultaten. Hieruit kunnen meerdere zaken worden afgeleid. Naast optimalisatie advies over op welke keywords internetgebruikers deze websites vinden, wordt bijvoorbeeld ook duidelijk wat jouw bedrijf uniek maakt. Onze SEO-marketing specialist gebruikt deze informatie om jouw vindbaarheid te vergroten.

Envoker is voor Roompot van grote waarde geweest in het maken van fundamentele keuzes daarin en met fantastisch resultaat.

Een open-minded, kritische én energieke club met ontzettend veel know-how over vrijwel alle aspecten van digitale marketing. Of het nu gaat over advertising, attributie, budgetten of strategische keuzes; Envoker is voor Roompot van grote waarde geweest in het maken van fundamentele keuzes daarin en met fantastisch resultaat!

Wesley Koolen Wesley Koolen
E-Commerce Manager | Roompot Vakanties

Communicatie, advies en strategie staan voor mij centraal in onze samenwerking met Envoker

“Vanuit Roompot zijn we zeer te spreken over de samenwerking. Communicatie, advies en strategie staan voor mij centraal in onze samenwerking met Envoker. Online marketing is een belangrijk onderdeel van onze totale marketing strategie, hiervoor leveren de marketeers van Envoker al jaren een grote bijdrage. De resultaten hieruit volgend zijn jaar op jaar zeer positief!"

Laura Ligthart Laura Ligthart
Director Sales | Roompot Vakanties

Ik hou van de no-nonsense, resultaat gefocuste aanpak van Envoker.

Ik hou van de no-nonsense, resultaat gefocuste aanpak van Envoker. Ze hebben de nodige ervaring en kennis in huis om strategisch mee te denken op elk niveau. Daarnaast kan je ook voor uitvoerende taken meer dan gerust zijn van een correcte aanpak, met focus op de doelstellingen.

Nick Boterberg Nick Boterberg
Senior Online Marketeer | Combell

Het is fijn een partner-in-crime te hebben waarop je kan terugvallen voor een second opinion

We doen voor onze media-brands met regelmaat beroep op de expertise van Envoker. Hoewel we intern heel wat kennis hebben, is het fijn een partner-in-crime te hebben waarop je kan terugvallen voor een second opinion, het sparren over de beste strategie of gewoon de extra handjes die nodig zijn om een project rond te krijgen. In Envoker hebben we voor het eerst een transparant bureau gevonden dat met plezier haar kennis deelt en pragmatisch meedenkt. De communicatie loopt altijd snel en direct, wat voor een online media-bedrijf als het onze gewoonweg essentieel is. En misschien nog het belangrijkste: de resultaten zijn er. Het verschil met andere bureaus komt meteen bovendrijven.

Kevin Van der Straeten Kevin Van der Straeten
Managing Mind | Pinkminds

Een zeer kundige enthousiaste club, die met hun hoge kennisniveau out of the box durven te denken.

Een zeer kundige enthousiaste club, die met hun hoge kennisniveau out of the box durven te denken. Het resultaat is een zeer uitdagende online groeistrategie met bijbehorende begroting waarbij beschikbaar budget en ROAS maatgevend zijn.

Jornt de Meurichy Jornt de Meurichy
Online Traffic Manager | Roompot Vakanties

Enthousiast en klaar om aan de slag te gaan?

Wij zeker! Neem direct contact met ons.

SEO expert onderzoekt al je sites

Zoekmachine optimalisatie advies voor alleen je shop of officiële site is meestal niet genoeg. Een online marketeer onderzoekt tevens je ondersteunende internetkanalen op het gebied van SEO. Er wordt gekeken naar de content en het zoekwoordengebruik alle websites en concurrenten waar je met je product of dienst naar op zou moeten staan.

Het analyseren en aanhaken van dergelijke sites die ook goed gevonden worden in de zoekresultaten van Google door de SEO specialist staat bekend als off page optimalisatie. Ook het perfectioneren van de content marketing op je websites en in je webshop valt hieronder. Relevante links naar en van internetsites van belangrijke partijen geven je internetsite een betere reputatie bij Google, omdat dit je betrouwbaarheid en kwaliteit onderstreept. Overeenkomstige technische SEO consultancy voor al je websites zorgt bovendien voor uniformiteit en een homogene uitstraling waarbij in acht wordt gehouden dat je website simpelweg voldoet aan alles wat nodig is om ook die positie bovenaan te verdienen.

Lees ook over onze andere diensten

Technische optimalisatie

Bij de term “Search Engine Optimization” wordt in de eerste plaats vaak gedacht aan het optimaliseren van de teksten op een website. Hoewel passende keywords en goede webteksten natuurlijk van grote invloed zijn om de Google-ranking van een site te stimuleren, beperkt SEO zich hoegenaamd niet alleen tot de ‘on page-content’ ervan. Minstens zo belangrijk voor de vindbaarheid van een website is de techniek achter de website. Bij het verbeteren van je zoekmachine marketing resultaten en posities voert Envoker daarom ook een technische SEO analyse uit over de gehele website.

Technische optimalisatie

Content Marketing

Het vinden van potentiële klanten via internet, het stimuleren van conversies en uiteindelijk het vergroten van de omzet van je webshop zijn onlosmakelijk verbonden met online content marketing. Binnen een SEO-traject mag het intensief inzetten van webcontent dan ook niet ontbreken. Het belangrijkste doel daarbij is het aanbieden van waardevolle online informatie om je bedrijf, website of shop onder de aandacht van het online publiek te brengen. Envoker helpt je met het creëren van de juiste webcontent en het bepalen van de beste content marketing strategie.

Content Marketing

SEO specialist kosten bij Envoker

Anders dan bij SEA of adverteren in de Google-resultaten, zijn de tarieven doorgaans beperkt en duidelijk. Envoker werkt op basis van een vast tarief per uur of per maand, zodat je wat betreft de kosten SEO altijd weet hoeveel en waarvoor je betaalt.

Een ander voordeel is dat je samenwerkt met een SEO consultant die perfect bij je bedrijf past. Elkaar goed aanvoelen en begrijpen is noodzakelijk, want bij SEO moet rekening worden gehouden met de lange termijn. Dit is ook waarom veel ondernemers de voorkeur geven aan online marketingbureau Envoker boven iemand die freelance SEO aanpassingen maakt. Mail of bel Envoker als je een ambitieuze, maar betaalbare SEO specialist nodig hebt.

Blijf op de hoogte van het online marketing nieuws!

Regelmatig versturen wij een nieuwsbrief naar onze klanten én geïnteresseerden. Deze nieuwsbrief staat vol met de laatste nieuwtjes op online marketing gebied. Wil je dus op een eenvoudige manier op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op online marketing gebied schrijf je dan snel in!

Recente artikelen

Bloovi
Combell
Decovry
Eventplanner.be / .nl
Halito
IgnitionOne
Roompot Vakanties
Verhuurwinkel.nl
Bing Ads
Connections
Dakenshop
Hogenboom Vakantieparken
StoryMe
Wellens Men
BandenConcurrent
Starss
Nilsson
Novid
Pinkminds
Villapark de Paardekreek
Sentia
Thermaalbad Arcen
BTS Tank Solutions
Dr. Feriduni Hair Clinic
LightBrands
Staen
Van Mele Tuinmeubelen
Neapharma
Klok'uus