Vindbaarheid vergroten met zoekmachine optimalisatie

Winkels, bedrijven en andere partijen die op internet actief zijn, hebben er natuurlijk alle belang bij dat zij online goed gevonden worden door hun potentiële klanten. Een van de manieren om die vindbaarheid op het internet te vergroten is door middel van SEO, of Search Engine Optimization. Dankzij een correcte toepassing van SEO krijgt een website via gerichte zoekmachine optimalisatie een hogere ranking in de zoekresultaten. Je SEO uitbesteden aan Envoker zorgt ervoor dat je doelgroep je altijd kan vinden via Google en de andere zoekmachines.

Optimalisatie voor zoekmachines is een doorlopend traject

Wat nogal eens voorkomt is dat ondernemers met de lancering van hun website veronderstellen dat dit hun vindbaarheid jarenlang waarborgt. Dat is echter zelden het geval. Het garanderen van de vindbaarheid van een site is namelijk iets waar vrijwel continu aan moet worden gewerkt. Daarom houdt het optimaliseren van je website en individuele pagina’s eigenlijk nooit op. Bij een goede SEO strategie spelen het nadenken over en nastreven van kwaliteit voor de allerbeste gebruikerservaring een doorslaggevende rol. Een zoekmachine optimalisatie specialist checkt bijvoorbeeld regelmatig of een site nog op de juiste zoekwoorden gevonden wordt, of deze voldoet aan de belofte die gemaakt wordt in Google, of er verbeteringen rond de content op de pagina’s nodig zijn, of de informatie op de website alle denkbare consumentenvragen beantwoordt en of het design en de content toegespitst zijn op mobiel gebruik. Kortom, optimaliseer je website voor je bezoekers!

Enthousiast en klaar om aan de slag te gaan?

Wij zeker! Neem direct contact met ons.

Zoekmachine optimalisatie kent vele facetten

Om een website te optimaliseren is veel mogelijk. Tot onze beschikbare SEO diensten behoren naast de technische optimalisatie bijvoorbeeld ook contentmarketing en linkbuilding. Het eerste richt zich op het gebruik van relevante webcontent en het opbouwen van online vertrouwen. Linkbuilding betekent het plaatsen van essentiële links in de teksten op je website, die je bezoekers doorverwijzen naar andere belangrijke interne of externe internetpagina’s. Maar ook leggen we relevante links van kwalitatieve website naar specifieke pagina’s of de home. Op deze manier werken we aan het vergroten van het (natuurlijke) backlink profiel. Technische optimalisatie, contentmarketing en linkbuilding zijn dé succesfactoren voor het vergroten van de vindbaarheid van een website. Elke SEO strategie is echter anders. Naast de genoemde aspecten zijn enkele terugkerende elementen het bepalen van de doelstelling van een site, zoekwoordenonderzoek, onderzoek naar online concurrenten, het toewijzen en toevoegen van metatags, het eventueel instellen van meertaligheid, het meten van de laadsnelheid en de indexatie van een website.

Onze diensten

Linkbuilding

Om beter te scoren in de zoekresultaten is meer nodig dan slechts het verwerken van de belangrijkste sleutelwoorden in je webcontent. Dit onderdeel van SEO is natuurlijk ook van groot belang, maar de zoekmachines letten op meer dan keyworddichtheid alleen. Wat binnen een SEO-traject namelijk ook niet mag ontbreken is een doeltreffende linkbuilding strategie. Zoekmachines bepalen aan de hand van het linkprofiel van een website welke autoriteit deze heeft. Voor het verbeteren van je Google-beoordeling is je linkbuilding uitbesteden aan Envoker een uitstekend idee.

Linkbuilding

Content Marketing

Het vinden van potentiële klanten via internet, het stimuleren van conversies en uiteindelijk het vergroten van de omzet van je webshop zijn onlosmakelijk verbonden met online content marketing. Binnen een SEO-traject mag het intensief inzetten van webcontent dan ook niet ontbreken. Het belangrijkste doel daarbij is het aanbieden van waardevolle online informatie om je bedrijf, website of shop onder de aandacht van het online publiek te brengen. Envoker helpt je met het creëren van de juiste webcontent en het bepalen van de beste content marketing strategie.

Content Marketing

Technische optimalisatie

Bij de term “Search Engine Optimization” wordt in de eerste plaats vaak gedacht aan het optimaliseren van de teksten op een website. Hoewel passende keywords en goede webteksten natuurlijk van grote invloed zijn om de Google-ranking van een site te stimuleren, beperkt SEO zich hoegenaamd niet alleen tot de ‘on page-content’ ervan. Minstens zo belangrijk voor de vindbaarheid van een website is de techniek achter de website. Bij het verbeteren van je zoekmachine marketing resultaten en posities voert Envoker daarom ook een technische SEO analyse uit over de gehele website.

Technische optimalisatie

Envoker, jouw zoekmachinemarketing en -optimalisatie specialist

Een goede gebruikerservaring is cruciaal. Deze hangt nauw samen met de kwaliteit van de techniek achter je internetpagina’s. Wanneer technisch alles klopt zal dit onder andere ook de indexatie van je website ten goede komen. De developmentcapaciteit achter een website bepaalt evenwel de mate waarin je een en ander kan aanpassen. Envoker heeft ten aanzien van al deze aspecten van zoekmachine optimalisatie volop kennis om developers te begeleiden en ondersteunen. Onze ervaring gaat terug op strategieën die we tien jaar geleden hebben opgezet. Vanwege de hoge kwaliteit domineren deze de zoekmachineresultaten nog steeds en bouwen we hierop nog altijd verder. Onze SEO diensten gaan echter wel met hun tijd mee, want wij anticiperen voortdurend op veranderingen in het SEO-landschap. Wil je succesvol je SEO uitbesteden? Neem dan contact op met Envoker.

Aanpak Op Maat

Ieder bedrijf is echter anders en behoeft daarmee altijd een aanpak op maat. We zijn niet bang om onze aanpak te delen in een kennismakingsgesprek en/of vervolg traject. We zijn er namelijk van overtuigd dat het niet de theorie is die het maximale uit een SEO campagne haalt, maar de persoon die deze opbouwt en beheert.

Doelstellingen

Aan de hand van jouw doelstellingen en wensen kunnen we een passend voorstel maken. Je zult merken dat we direct en helder zijn in de communicatie. We hebben dan ook geen salesafdeling met accountmanagers; alles verloopt via de marketeers. Lekker efficiënt, overzichtelijk en geen ruis op de lijn!

Blijf op de hoogte van het online marketing nieuws!

Regelmatig versturen wij een nieuwsbrief naar onze klanten én geïnteresseerden. Deze nieuwsbrief staat vol met de laatste nieuwtjes op online marketing gebied. Wil je dus op een eenvoudige manier op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op online marketing gebied schrijf je dan snel in!

Bloovi
Combell
Decovry
Eventplanner.be / .nl
Halito
IgnitionOne
Roompot Vakanties
Verhuurwinkel.nl
Bing Ads
Connections
Dakenshop
Hogenboom Vakantieparken
StoryMe
Wellens Men
BandenConcurrent
Starss
Nilsson
Novid
Pinkminds
Villapark de Paardekreek
Sentia
Thermaalbad Arcen
BTS Tank Solutions
Dr. Feriduni Hair Clinic
LightBrands
Staen
Van Mele Tuinmeubelen
Neapharma
Klok'uus

Contactgegevens

Envoker
Schuverweg 2
4462 HK Goes

info@envoker.nl
+31 6 14180624