SEO bij Envoker rust volledig op kwaliteit. Strategieën die we 10 jaar geleden hebben uitgerold, domineren de zoekresultaten nog steeds omdat het volledig verankerd zit in kwaliteit.

Google kent naast haar financiële doelstelling, de doelstelling een optimale gebruikers ervaring te bieden. Logisch, want tevreden gebruikers blijven gebruikers en die terugkerende gebruikers leveren herhaaldelijk omzet op. Google gaat dan ook altijd voor de best mogelijke kwaliteit.

Ondanks een kraakheldere visie, is Google nog niet zo ver als dat ze willen zijn. SEOs die enkel gebruik maken van de mogelijkheden van nu, hebben problemen met posities/rankings te behouden. De snelheid waarmee Google verbetert is bijna niet meer bij te houden. Doordat Envoker er altijd dezelfde visie op na houdt als Google bouwen we aan een stabiele SEO strategie.

SEO bestaat voor een groot deel uit het nadenken over / nastreven van kwaliteit ten behoeven van de optimale gebruikerservaring.

  • Staan we op de juiste woorden?
  • Voldoet onze website aan de belofte die we maken via onze uitingen in Google?
  • Is dit de best mogelijke content die we kunnen bieden?
  • Geven we antwoord op alle vragen die de consument heeft?
  • Is onze content en het design wel echt geoptimaliseerd naar mobiele gebruikers toe?

Enthousiast en klaar om aan de slag te gaan?

Wij zeker! Neem direct contact met ons.

Naast de gebruikers ervaring is kwaliteit van techniek een belangrijk onderdeel. Essentieel wanneer het belemmering geeft voor de indexatie van de website. Er zit een groot verschil in noodzakelijke aanpassingen en perfectionistische aanpassingen. Afhankelijk van de development capaciteit kan de omvang in aanpassingen vorm krijgen. Envoker beschikt over voldoende ervaring om developers hier in te begeleiden en/ of ondersteunen.

De kwaliteit van het backlink profiel is een essentieel onderdeel van SEO. De kwantiteit van links naar een website zijn al lange tijd ondergeschikt aan de kwaliteit. Veel websites die leunden op de ouderwetse manier van link-builden zagen de posities afnemen. Voor een SEO strategie rollen we kwalitatieve content strategieën uit in een gezonde mix met sterke backlinks. Samen bouwen we aan de autoriteit van de website door te focussen op de juiste inhoud en content.

Iedere SEO strategie verschilt, maar kan bestaan uit: doelstelling, zoekwoordonderzoek, concurrentieonderzoek, techniek, afbeeldingen, laadsnelheid, indexatie, crawl budget, meertaligheid, gestructureerde gegevens, meta tags, tekstuele content, interne linking, mobile, content marketing en autoriteit bouwen.

Aanpak Op Maat

Ieder bedrijf is echter anders en behoeft daarmee altijd een aanpak op maat. We zijn niet bang om onze aanpak te delen in een kennismakingsgesprek en/of vervolg traject. We zijn er namelijk van overtuigd dat het niet de theorie is die het maximale uit een SEO campagne haalt, maar de persoon die deze opbouwt en beheert.

Doelstellingen

Aan de hand van jouw doelstellingen en wensen kunnen we een passend voorstel maken. Je zult merken dat we direct en helder zijn in de communicatie. We hebben dan ook geen salesafdeling met accountmanagers; alles verloopt via de marketeers. Lekker efficiënt, overzichtelijk en geen ruis op de lijn!

Wanneer je ervoor kiest om met ons samen te werken krijg je een vaste marketeer. Een marketeer die bij jullie normen, waarden en werkwijze past. Iedere marketeer is anders, aan de hand van kleuren profielen en kennismakingsgesprekken zorgen we samen dat de juiste marketeer met jullie gaat samenwerken.

Blijf op de hoogte van het online marketing nieuws!

Regelmatig versturen wij een nieuwsbrief naar onze klanten én geïnteresseerden. Deze nieuwsbrief staat vol met de laatste nieuwtjes op online marketing gebied. Wil je dus op een eenvoudige manier op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op online marketing gebied schrijf je dan snel in!

Combell
Roompot Vakanties
Connections
StoryMe
Wellens Men
Bloovi
BandenConcurrent
Dakenshop
Villapark de Paardekreek
Decovry
Thermaalbad Arcen
Hogenboom Vakantieparken
Sentia
BTS Tank Solutions
Pinkminds
Staen
Novid
Brandfirm

Contactgegevens

Envoker
Grenadierweg 13
4338 PG Middelburg

info@envoker.nl
+31 6 14 18 06 24