Search Advertising

Bij Envoker geloven we niet in specialisten die maar één discipline kennen. De consument begeeft zich ook niet op één kanaal, maar komt met je bedrijf in aanraking via een groot aantal verschillende kanalen. Marketeers die maar één discipline beheersen denken naar onze mening, te veel in hokjes en daarmee in kanaalvoorkeur. Juist die synergie tussen de kanalen is waar de winst ligt voor bedrijve

Iedere marketeer bij Envoker heeft alle certificering van en ervaring met Adwords, Bing, Yahoo en Double Click for Search. Allemaal hebben we gewerkt met zowel nationale en internationale campagnes, van de kleinste dagbudgetten tot dagbudgetten van 20.000 Euro per dag.

Diezelfde marketeers zijn daarnaast ook gedreven in zoekmachine optimalisatie, affiliate marketing, Google Analytics, Google Tag Manager, vergelijkingswebsites, social media en strategie. Dit maakt dat we altijd kijken naar de kansen over alle kanalen heen en zo is sturen op maximaal rendement onderaan de streep haalbaar.

Enthousiast en klaar om aan de slag te gaan?

Wij zeker! Neem direct contact met ons.

Zoekmachine Adverteren is een fantastische manier om snel je doelgroep te bereiken. Ad hoc aanpassingen maken en direct terug zien in de zoekmachines. Grote campagnes uitrollen met honderden mogelijkheden om je doelgroep beter te targetten en juist aanspreken. De mogelijkheden binnen de zoekmachines ontwikkelen snel en jezelf onderscheiden tussen alle andere aanbieders wordt steeds belangrijker. Daarom heeft Envoker kennis en continue training dan ook hoog in het vaandel staan.

Aanpak Op Maat

Ieder bedrijf is echter anders en behoeft daarmee altijd een aanpak op maat. We zijn niet bang om onze aanpak te delen in een kennismakingsgesprek en/of vervolg traject. We zijn er namelijk van overtuigd dat het niet de theorie is die het maximale uit een SEA campagne haalt, maar de persoon die deze opbouwt en beheert.

Doelstellingen

Aan de hand van jouw doelstellingen en wensen kunnen we een passend voorstel maken. Je zult merken dat we direct en helder zijn in de communicatie. We hebben dan ook geen salesafdeling met accountmanagers; alles verloopt via de marketeers. Lekker efficiënt, overzichtelijk en geen ruis op de lijn!

Wanneer je ervoor kiest om met ons samen te werken krijg je een vaste marketeer. Een marketeer die bij jullie normen, waarden en werkwijze past. Iedere marketeer is anders, aan de hand van kleuren profielen en kennismakingsgesprekken zorgen we samen dat de juiste marketeer met jullie gaat samenwerken.

Blijf op de hoogte van het online marketing nieuws!

Regelmatig versturen wij een nieuwsbrief naar onze klanten én geïnteresseerden. Deze nieuwsbrief staat vol met de laatste nieuwtjes op online marketing gebied. Wil je dus op een eenvoudige manier op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op online marketing gebied schrijf je dan snel in!

Combell
Roompot Vakanties
Connections
StoryMe
Wellens Men
Bloovi
BandenConcurrent
Dakenshop
Villapark de Paardekreek
Decovry
Thermaalbad Arcen
Hogenboom Vakantieparken
Sentia
BTS Tank Solutions
Pinkminds
Staen
Novid
Brandfirm

Contactgegevens

Envoker
Grenadierweg 13
4338 PG Middelburg

info@envoker.nl
+31 6 14 18 06 24