U bent hier

Bing Ads

Bing ads is een fantastisch kanaal om direct je doelgroep met de juiste boodschap te bereiken. Ad hoc de online boodschap en strategie meebewegen met de focus van je bedrijf is een eitje. (Beter) resultaat is gegarandeerd bij het efficiënt en doordacht inzetten van Bing ads.

Alle marketeers bij Envoker hebben gewerkt met zowel nationale en internationale campagnes, van de kleinste budgetten tot budgetten van 15.000 Euro per maand. Bing Ads kennen we vanbinnen en vanbuiten; geen instelling of campagnetype heeft geheimen voor ons.

Diezelfde marketeers zijn daarnaast ook gedreven in Adwords, Admarkt, SEO, affiliate marketing, Google Analytics, Google Tag Manager, vergelijkingswebsites, social media en strategie. Dit maakt dat we altijd kijken naar de kansen over alle kanalen heen en zo is sturen op maximaal rendement onderaan de streep haalbaar.


Binnen Bing Ads kijken we samen naar de kanaaldoelstelling die bij jouw bedrijf past. Search campagnes splitsen we op op basis van zoekintentie.

Binnen die campagnes werken we met de nodige advertentiegroepen om de advertentie, bestemmingspagina’s en extensiemogelijkheden naadloos op de intentie en zoekwoorden aan te laten sluiten. Op deze manier optimaliseren we voor een hoge CTR die de kwaliteitsscore verhoogd. Uiteindelijk resulteert dit in lagere klikprijzen voor dezelfde of zelfs betere positie binnen Bing.

Bing Ads

Binnen die campagnes werken we met de nodige advertentiegroepen om de advertentie, bestemmingspagina’s en extensiemogelijkheden naadloos op de intentie en zoekwoorden aan te laten sluiten.

Op deze manier optimaliseren we voor een hoge CTR die de kwaliteitsscore verhoogd. Uiteindelijk resulteert dit in lagere klikprijzen voor dezelfde of zelfs betere positie binnen Bing.

Show
Large
30px

Bing ads heeft veelal dezelfde indeling en strategie als Google Adwords. Hierdoor kan de Google Adwords campagne voor een groot deel geimporteerd worden binnen Bing ads. Dit maakt Bing ads een normaliter snel aan te sluiten kanaal met weinig onderhoud.

Show
Large
30px
Hide
Large
30px