Envoker Online Marketing Event

Het online marketing landschap is dynamisch en dagelijks aan verandering onderhevig. Als online markteer of marketingmanager wil je op de hoogte blijven van de laatste trends en ontwikkelingen, maar uiteraard ook hoe andere organisaties hun zoekmachinemarketing, social media, of search advertising inzetten. Van elkaar leren en jezelf ontwikkelen vinden we bij Envoker ontzettend belangrijk en daarom organiseren we op 14 maart ons allereerste online marketing event.

Het volledige programma wordt in de week 11 januari op deze pagina bekend gemaakt. 

Blijf op de hoogte van het online marketing nieuws!

Regelmatig versturen wij een nieuwsbrief naar onze klanten én geïnteresseerden. Deze nieuwsbrief staat vol met de laatste nieuwtjes op online marketing gebied. Wil je dus op een eenvoudige manier op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op online marketing gebied schrijf je dan snel in!

Locatie

Voor de eerste editie van ons evenement is er gekozen voor DaVinci Cinema Goes als locatie. Een bioscoop is dé ideale omgeving voor het Envoker Online Marketing Event. De presentaties worden weergegeven op het enorme bioscoopscherm met imposant geluid. In de foyer is er voldoende ruimte om gezamenlijk te lunchen en de netwerkborrel. Een bioscoop is dé ideale omgeving voor het Envoker Online Marketing Event. De presentaties worden weergegeven op het enorme bioscoopscherm met imposant geluid. In de foyer is er voldoende ruimte om gezamenlijk te lunchen en de netwerkborrel. Rondom de bioscoop zijn zijn voldoende parkeerplaatsen beschikbaar. Hier kun je gratis parkeren. 

DaVinci Cinema
Da Vinciplein 2
4462 GX Goes
Telefoon: 0113 - 223233
www.davincicinema.nl

DaVinci Cinema is de locatie voor het Envoker Online Marketing Event

BandenConcurrent
Combell
Decovry
Halito
Roompot Vakanties
Connections
Dakenshop
Hogenboom Vakantieparken
StoryMe
Wellens Men
Bloovi
BTS Tank Solutions
Starss
Novid
Pinkminds
Villapark de Paardekreek
Sentia
Staen
Thermaalbad Arcen
Dr. Feriduni Hair Clinic
Brandfirm

Contactgegevens

Envoker
Grenadierweg 13
4338 PG Middelburg

info@envoker.nl
+31 6 14 18 06 24