Online Marketing Bureau

Online marketing bureau Envoker: ambitieus en effectief

Ambitieuze bedrijfsplannen rond digitale marketing vragen om een ambitieus internet marketing bureau. Een bureau dat performance hoog in het vaandel heeft staan en van jouw marketingwensen een effectieve online campagne maakt. Een bureau met gedreven online marketeers die meedenken en verder kijken, en een strategie uitstippelen gebaseerd op wat jouw website of webwinkel nodig heeft.

Envoker is een bureau voor online marketing dat staat voor performance en waar internetexperts werken die weten hoe ze jouw marketingambities kunnen vertalen naar meer bezoekers, meer klanten en meer omzet.

Internet marketing met klinkend resultaat

Performance is een van de kernwoorden bij Envoker en tevens de essentie van online marketing. Er kunnen nog zulke goede ideeën met betrekking tot marketingstrategieën zijn, maar zonder de inzet, kennis en ambitie van onze marketeers komt een internetcampagne niet van de grond en zullen resultaten op zich laten wachten. Dat geldt voor online resultaten en natuurlijk ook voor de daaraan gekoppelde bedrijfsresultaten.

Om echt te scoren op internet en het financiële rendement en de naamsbekendheid te krijgen die jouw bedrijf verdient, is een toegewijd en enthousiast team van marketeers onmisbaar. Alleen dan kom je tot het gewenste resultaat. Envoker heeft als gepassioneerd online marketing bedrijf vele ondernemingen en organisaties op de digitale kaart gezet en kan ook jouw site, shop, blog, YouTube- of social-mediakanaal tot een succes maken. Wij leggen je graag uit hoe we dit doen.

Elk bedrijf de juiste marketeer

Voordat we jouw online plannen en internetambities kunnen realiseren, willen we eerst meer weten over je onderneming en drijfveren. Wat is er uniek of bijzonder aan jouw dienst of product? Hoe wil je je profileren aan potentiële klanten en geïnteresseerden?

De antwoorden op dit soort praktische vragen zijn belangrijk voor de online marketing strategie die we voor jou ontwikkelen. Daarnaast willen we ook meer over je bedrijf zelf weten. Bijvoorbeeld wat de binnen de bedrijfsmuren de gangbare werkwijze en gebruikelijke normen en waarden zijn. Op basis hiervan kunnen we uit het team van ons internet marketing bureau de juiste marketeer selecteren.

Iedere onderneming is anders en elk bedrijf vraagt om een specifieke marketingaanpak. Alleen als we jouw bedrijf goed kennen, kunnen we een passende, constructieve en geloofwaardige strategie met betrekking tot jouw digitale marketing bepalen

Het is fijn een partner-in-crime te hebben waarop je kan terugvallen voor een second opinion

We doen voor onze media-brands met regelmaat beroep op de expertise van Envoker. Hoewel we intern heel wat kennis hebben, is het fijn een partner-in-crime te hebben waarop je kan terugvallen voor een second opinion, het sparren over de beste strategie of gewoon de extra handjes die nodig zijn om een project rond te krijgen. In Envoker hebben we voor het eerst een transparant bureau gevonden dat met plezier haar kennis deelt en pragmatisch meedenkt. De communicatie loopt altijd snel en direct, wat voor een online media-bedrijf als het onze gewoonweg essentieel is. En misschien nog het belangrijkste: de resultaten zijn er. Het verschil met andere bureaus komt meteen bovendrijven.

Kevin Van der Straeten Kevin Van der Straeten
Managing Mind | Pinkminds

Envoker is voor Roompot van grote waarde geweest in het maken van fundamentele keuzes daarin en met fantastisch resultaat.

Een open-minded, kritische én energieke club met ontzettend veel know-how over vrijwel alle aspecten van digitale marketing. Of het nu gaat over advertising, attributie, budgetten of strategische keuzes; Envoker is voor Roompot van grote waarde geweest in het maken van fundamentele keuzes daarin en met fantastisch resultaat!

Wesley Koolen Wesley Koolen
E-Commerce Manager | Roompot Vakanties

Een zeer kundige enthousiaste club, die met hun hoge kennisniveau out of the box durven te denken.

Een zeer kundige enthousiaste club, die met hun hoge kennisniveau out of the box durven te denken. Het resultaat is een zeer uitdagende online groeistrategie met bijbehorende begroting waarbij beschikbaar budget en ROAS maatgevend zijn.

Jornt de Meurichy Jornt de Meurichy
Online Traffic Manager | Roompot Vakanties

Communicatie, advies en strategie staan voor mij centraal in onze samenwerking met Envoker

“Vanuit Roompot zijn we zeer te spreken over de samenwerking. Communicatie, advies en strategie staan voor mij centraal in onze samenwerking met Envoker. Online marketing is een belangrijk onderdeel van onze totale marketing strategie, hiervoor leveren de marketeers van Envoker al jaren een grote bijdrage. De resultaten hieruit volgend zijn jaar op jaar zeer positief!"

Laura Ligthart Laura Ligthart
Director Sales | Roompot Vakanties

Ik hou van de no-nonsense, resultaat gefocuste aanpak van Envoker.

Ik hou van de no-nonsense, resultaat gefocuste aanpak van Envoker. Ze hebben de nodige ervaring en kennis in huis om strategisch mee te denken op elk niveau. Daarnaast kan je ook voor uitvoerende taken meer dan gerust zijn van een correcte aanpak, met focus op de doelstellingen.

Nick Boterberg Nick Boterberg
Senior Online Marketeer | Combell

Enthousiast en klaar om aan de slag te gaan?

Wij zeker! Neem direct contact met ons.

Directe lijnen en duidelijke communicatie

Na uitgebreide voorgesprekken volgt vanzelfsprekend ook heldere communicatie wanneer een online campagne eenmaal is uitgerold. We beseffen maar al te goed dat we je website alleen samen met jou succesvol kunnen maken.

Bij Envoker zijn we daarom een groot voorstander van korte lijnen en proactieve communicatie. Om een effectieve online campagne neer te zetten, hoeven we niet elke week een afspraak te maken om bij elkaar op de koffie te komen. In plaats daarvan spreken we op momenten dat dat nodig is liever snel iets telefonisch door met onze klanten.

Er werken dan ook geen projectmanagers bij ons online marketing bedrijf. Wij prefereren direct contact tussen de klant en de marketeer, zonder tussenkomst van anderen. Zo weten we aan beide kanten waar we aan toe zijn, zodat we alles overzichtelijk en begrijpelijk kunnen houden.

Onze diensten Alle diensten

Affiliate Marketing

Het affiliate kanaal kan voor een gegarandeerde minimale ROAS draaien wanneer correct wordt opgezet en bijgehouden. Bij Envoker geloven we sterk in de kracht van het affiliate kanaal. We geloven in een eerlijke samenwerking met de affiliates door heldere afspraken, correcte ontdubbeling en competitieve staffels.

Affiliate Marketing

Social Media Marketing

Social media behoren tot de waardevolste internetkanalen om je boodschap te verspreiden. Met een goede social media marketing strategie bereik je naast mensen die jouw bedrijf al kennen namelijk ook relatief eenvoudig nieuwe leads en klanten.

Social Media Marketing

Zoekmachine Optimalisatie (SEO)

In vrijwel elke online marketing strategie is het aan te raden om zoekmachine optimalisatie te laten uitvoeren. Dit wordt ook wel SEO genoemd. In het kort komt het erop neer dat de website zodanig wordt aangepast dat je website beter scoort in Google.

Zoekmachine Optimalisatie (SEO)

Data & Web Analytics

Het kunnen interpreteren van web analytics is van groot belang voor wie meer wil weten omtrent het functioneren van een online marketing campagne. Dankzij data analyse kan onder meer worden onderzocht of een opgezette marketingstrategie effect heeft.

Data & Web Analytics

Blijf op de hoogte van het online marketing nieuws!

Regelmatig versturen wij een nieuwsbrief naar onze klanten én geïnteresseerden. Deze nieuwsbrief staat vol met de laatste nieuwtjes op online marketing gebied. Wil je dus op een eenvoudige manier op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op online marketing gebied schrijf je dan snel in!

De snelste weg naar online succes

We zijn trots op onze brede en directe aanpak en schromen niet om deze ook te implementeren in onze online marketing. Envoker is een full-service internet marketing bedrijf en richt zich op alle facetten van digitale promotie. Een van onze vakgebieden is bijvoorbeeld zoekmachine optimalisatie. Dit kan door middel van het verbeteren van de teksten op je website, maar ook door het laten plaatsen van een klikbare advertentie in de Google-resultaten wanneer op bepaalde termen is gezocht. Hiervoor maken we gebruik van de mogelijkheden van Google Ads.

Alles draait uiteindelijk om het aantrekken van nieuwe klanten en het verhogen van het internetverkeer naar je site of shop. Daarbij laten wij geen kans onbenut en schakelen we indien nodig ook social media in. Ons marketingkantoor is de snelste weg naar een geslaagde campagne op het internet.

Online marketing bureau dat jouw ambities waarmaakt

Wat de doelstellingen ook zijn en welke ideeën je ook hebt als het gaat om internetmarketing, de marketeers van Envoker zorgen voor een passende online strategie met een succesvol eindresultaat. Belangrijk om daarbij aan te stippen is dat wij een marketing bureau zijn dat gaat voor een langdurige wederzijdse relatie. Zo kunnen wij jouw website geven wat nodig is en de lat steeds wat hoger leggen. Daartoe laten we ons leiden door feiten en niet door vage vermoedens of onrealistische wensen.

De meeste social-mediakanalen bieden een goed inzicht in uiteenlopende statistische gegevens, wat lonende social media marketing mogelijk maakt. Voor nog meer online succes is Google Analytics een uitstekende bron. In combinatie met onze ervaren marketeers levert dit een uiterst krachtdadige cocktail op, die zich op veel punten onderscheidt van wat een traditioneel internet marketing bedrijf doet.

Recente artikelen

Bloovi
Combell
Decovry
Eventplanner.be / .nl
Halito
IgnitionOne
Roompot Vakanties
Verhuurwinkel.nl
Bing Ads
Connections
Dakenshop
Hogenboom Vakantieparken
StoryMe
Wellens Men
BandenConcurrent
Starss
Nilsson
Novid
Pinkminds
Villapark de Paardekreek
Sentia
Thermaalbad Arcen
BTS Tank Solutions
Dr. Feriduni Hair Clinic
LightBrands
Staen
Van Mele Tuinmeubelen
Neapharma
Klok'uus