U bent hier

Roompot Vakanties

Roompot Vakanties is een leidende aanbieder van vakantieparken en actief in het management en de exploitatie van bungalowparken en campings. Momenteel heeft Roompot Vakanties circa 200 bungalowparken en 23 campings in haar aanbod. Sinds een aantal jaar werken we intensief met Roompot samen. Strategisch partner voor de online marketing strategie tot beheer van alle betaalde online kanalen.

Jaarlijks analyseren we de cijfers van de voorbije maanden. Marktontwikkelingen worden met de data en groeidoelstelling omgezet in prognoses voor het komende jaar. De daarop volgende maanden is Envoker in de lead om de doelstellingen kanaal onafhankelijk te behalen. Dit betekent dat wij maandelijks de attribuerende waarde van de betaalde kanalen analyseren en hierop acteren om de groeidoelstelling te realiseren.

Envoker draagt zorg voor o.a.: Adwords, Adroll, affiliate marketing, Bing Ads, brand monitoring, budgettering, business intelligence, Criteo, dashboarding, display advertising, DoubleClick, feed beheer, Google Tag Manager, Google Analytics, ontdubbeling, management level reporting, online marketing strategie, SEO, social media management, Zoover en de volledige online marketing strategie.

In het beheer van Envoker liggen de volgende labels uit de Roompot groep voor Nederland, België en Duitsland: roompot.nl, roompot.be, roompot.de, vakantiegevoel.nl, urlaubsgefuehl.de, aquadelta.nl, ferienparkaquadelta.de, kustparktexel.nl, roompotbeachresort.nl, roompotbeachresort.de, weerterbergen.nl, boomhiemke.nl, boomhiemke.de, katjeskelder.nl, katjeskelder.nl, hofdomburg.nl, ferienresorthofdomburg.de, soetenhaert.de, noordzeeresidencecadzandbad.nl, noordzeeresidencecadzandbad.de en largoresorts.nl.