U bent hier

E.ON Benelux

E.ON Benelux Levering BV is sinds 1 januari 2016 onderdeel van Uniper Benelux. Uniper is een internationaal energiebedrijf, onder meer actief in Europa en Rusland.

Uniper beschikt over een gebalanceerd portfolio aan grootschalige opwekfaciliteiten. Onze centrales spelen een belangrijke rol in de leveringszekerheid, zodat de regio kan rekenen op een betrouwbare energielevering. In 2016 is de meest efficiente kolencentrale van de wereld geopend in het havengebied van Rotterdam, de MPP3. Daarnaast is Uniper actief op de Belgische markt met een gasgestookte energiecentrale in Vilvoorde.

Onder de merknaam E.ON levert Uniper aantrekkelijke energieproducten en -diensten aan de particuliere en zakelijke markt in Nederland en België. Hierbij streven we naar een optimale klantenservice, gebaseerd op transparantie, betrouwbaarheid, inzicht in het verbruik en persoonlijk energieadvies op maat. In Nederland is E.ON marktleider op de grootzakelijke markt. Bij Uniper werken circa 14.000 medewerkers. Het hoofdkantoor van Uniper Benelux staat in Rotterdam.

Website: http://www.eon.nl/