Home

Vreselijk goed in online marketing!

Zoek je een bureau dat strategisch durft mee te denken of een partner die de teugels volledig uit handen neemt?
Je zoekt pure expertise. Die hebben we.

Zin in een goed gesprek?
Onze klanten
Wie volgt?
Eco-Point NRV Rondreizen Landal GreenParks Brico Hello Archie Energetica Natura Veritas Saman Groep Morres Roompot GrootPlezier INNO Bloovi Eco-Point NRV Rondreizen Landal GreenParks Brico Hello Archie Energetica Natura Veritas Saman Groep Morres Roompot GrootPlezier INNO Bloovi

Vakidioten met social skills

Wij zijn Envoker en wij zijn vreselijk goed in online marketing. Hierin combineren we het beste van twee werelden; een no-nonsense aanpak met ambitieuze en resultaatgerichte online marketingstrategieën. Wij snappen dat het behalen van resultaat geen kwestie is van toveren, maar van hard werken, slimme inzichten en vooral gebaseerd is op vertrouwen.

Wist je dat wij een klantretentie hebben van 96%? Tof hè! En daar zijn we best trots op! Bij ons geen standaard klikrapportages of gouden bergen. Wij gaan het gewoon doen… Samen!

Als je hoger wilt scoren in Google, dan moet je niet bij ons zijn. Gek hè? Wij gaan voorbij aan ‘hoger in Google gevonden worden’ en maken een plan dat onderdeel is van jullie bedrijfsstrategie.

Wij houden het graag simpel en effectief. Geen ingewikkeld jargon of onnodige poespas. Alleen heldere communicatie, transparante processen en meetbare resultaten.

Wij zijn hét online marketingbureau waarvan je dacht dat je er niet naar op zoek was. Envoker, vakidioten met social skills.

We hoeven het eigenlijk niet uit te leggen...

Strategisch

Wij gaan voorbij aan ‘hoger in Google gevonden worden’ en maken een plan dat onderdeel is van jullie bedrijfsstrategie.

Resultaatgericht

Tja... Beetje een open deur, maar wij baseren al onze beslissingen op data en maken dan samen met jou de beste keuze.

15+ jaar ervaring

Wij draaien al heel erg lang mee in dit vakgebied en hebben bakken met kennis. Toch leren we iedere dag weer een beetje bij.

No nonsense

Wij zijn een stelletje vak-idioten die ontzettend goed zijn in wat ze doen. Je zou het bijna Zeeuwse nuchterheid noemen.

Waar we goed in zijn

Jouw online resultaten naar een hoger niveau tillen, zonder onnodige poespas, is waar we goed in zijn. Jouw doelstellingen staan voorop en bepalen hoe de strategie wordt vormgegeven en welke kanalen worden ingezet.

Geen vage doelen hier; je hebt heldere KPI’s nodig die jouw vooruitgang concreet en meetbaar maken. En wat betreft jouw concurrenten? Die volgen we niet klakkeloos, want alleen een op-maat-gemaakte strategie brengt jou waar je wilt zijn.

Liggen er nog veel kansen op het gebied van SEO, maar heb je technische uitdagingen? Presteert je huidige advertising budget niet goed genoeg? Heb je niet het inzicht wat je zou willen hebben? Zoek je strategische ondersteuning of een partner die de teugels volledig uit handen neemt?

Je hebt pure expertise nodig, en die hebben we.

Erik van ’t Padje

We zijn erg tevreden over de samenwerking, Envoker luistert naar onze uitdagingen en verwachtingen en past de werkzaamheden daarop aan. Ze zorgen dat onze doelstellingen worden behaald.

Erik van ’t Padje Oprichter en DGA

Bushcraftshop

Winstgevendheid van online marketing verhogen

-46% Cost of Sale Google Ads in Q1 2020, t.o.v. 2019

-44%Lagere Adspend dan in 2018

Cost of SaleTargets gehaald

Lees de volledige case

Bekijk alle cases

DRIVEN BY PERFORMANCE

Wat kun je verwachten?

Je kunt een eerlijke en open samenwerking verwachten, waarbij je écht neutraal advies krijgt over tooling en techniek, zonder eigenbelang. Jij als klant weet waar het team mee bezig is, waarom dit prioriteit heeft en wat je ervan mag verwachten. Kennis wordt met je gedeeld en wordt niet afgeschermd. Er werken dan ook geen projectmanagers bij ons. Wij prefereren direct contact tussen onze marketeers en jou als klant, zonder tussenkomst van anderen. Er wordt proactief omgegaan met jullie strategie en doelstellingen. Zien we iets in de markt, of bij de concurrenten, dan stellen we je hiervan op de hoogte.

Er worden geen loze beloftes of gouden bergen beloofd. Daar wordt niemand beter van, maar zeker jij als klant niet. Je mag verwachten dat wij als bureau strategisch durven mee te denken. Dus geen zinloze klikrapportages zonder context en resultaat. Maar dashboards op maat, met de KPI’s die van toepassing zijn voor jouw strategie én daarom actionable zijn. Wij gaan graag het gesprek met je aan. En als we denken dat iets geen goed idee is, dan zeggen we dat ook gewoon tegen je. Er wordt flexibel omgegaan met de inhoud van de samenwerking. Geen extra prijzen voor extra diensten als het gewoon binnen de huidige uren past.

Duik met ons de diepte in

7 redenen waarom je Google Shopping moet gebruiken voor jouw webshop
7 redenen waarom je Google Shopping moet gebruiken voor jouw webshop

Het betreden van de wereld van e-commerce kan een uitdaging zijn, maar het vinden van de juiste tools om de zichtbaarheid van je webshop te verbeteren hoeft dat niet ...

Lees verder
4 manieren om long-tail keywords te gebruiken in je SEO-copywriting
4 manieren om long-tail keywords te gebruiken in je SEO-copywriting

Zoekmachine optimalisatie (SEO) blijft een belangrijk onderdeel voor het bereiken van digitale zichtbaarheid en het stimuleren van organisch verkeer. Terwijl bedrijve ...

Lees verder
6 redenen waarom je bedrijf een online marketing dashboard nodig heeft
6 redenen waarom je bedrijf een online marketing dashboard nodig heeft

In de snelle digitale wereld van vandaag heb je realtime inzichten en efficiënt beheer nodig om voor te blijven op de concurrentie. Een online marketing dashboard ve ...

Lees verder
Contact

Zin in een goed gesprek?

Léon Maljaars

Van een bak koffie is nog nooit iemand slechter geworden.

Misschien leren we wel wat van jou. Wie weet?

SCROLL